Om mig

jag2

Jag heter Elin Kennerberg och är praktikårselev i Rosenmetoden. Det innebär att jag gått klart grundutbildningen till Rosenterapeut och nu under två års tid ger 350 elevbehandlingar samtidigt som jag går i handledning och egna behandlingar. Jag är även sjukgymnast och har ett stort intresse för dans, psykosomatik och kommunikation.

För mig är Rosenmetoden en resa mot djupare och enklare kontakt med mig själv och andra. Jag har gått från att vara en mycket känslig men känslomässigt avstängd person – till att få kontakt med mina känslor, min livskraft, värme, ömhet och öppenhet. Det är en gradvis resa där jag hela tiden upptäcker nya sidor av mig själv som nu kan få plats.

Jag har i flera omgångar under mitt liv gått i samtalsterapi, men upplevt att jag inte riktigt har nått in i mig via orden. Att gå via kroppen har däremot varit en framkomlig väg och jag har testat mig fram i dans, basal kroppskännedom och kontaktimprovisation. När jag började med Rosenmetoden öppnades något inom mig upp och orden fick kontakt kroppen och känslorna.